Assalamualaikum..


Dear my love love love love love and love peeps.
Sara xtahu ap yg perlu sara ckpkn.. I'm still Shocked. I juz wanna say " THANKS A LOT" coz korg sudi follow blog sara yg ntah ap ap nie. Im know, im a mysteries blogger girls! hehe 

 ***************************************************
JOM LIHAT MEREKA MEREKA YG BERTUAH ITU : 
************************************************** *
Followers sara yg ke-100.. ^^
Siap minta hadiah lg kt sara.. haha
 Ok, ni la hadiah dia. hehe.. [gurau je], nk hadiah selalu la singgah n komen :)
Blog Arjunakirana ni mmg best, touching, n nice blog n header.
Sara xboley nk describe byk byk sal dia ni.. [xbape nk kenal lg] haha ok? 
Pesanan sara utk Arjunakirana : rerajin la singgah ke blog sara ye ^^ n drop ur comment. 


Followers sara yg ke-09. ^^
Anis zatie.. She my little sister. [she cute but im not!]
Merangkap penasihat sara dlm segala hal. ^^
Seorg yg suka berfikir n yg penting lebih bijak dr sara.. haha
Sara xmo ckp byk byk sal dia. [nt kembang plak] 
Yukk ke blog adek sara.. !

Followers sara yg ke-25 ^^
Rasa rasa sara xperlu nk perkenalkan pemilik blog ni da kot. 
Iyelah, da terpamer da nama orgnye kat header tu :) hehe
zwan sabri , sara rasa ramai kot yg da kenal dia.
Blog dia penuh dgn maklumat yg sgt berguna kpd kita :) 
Tggu ap lg, terjah le ke blog zwan tu :)

Follower sara yg ke-90^^
Jika sara tidak salah, nakatsu"idris" nie ialah blogger yg baru. 
Jika sara tidak salah lg dia ialah kwn kelab petanque sara.
Sama samalah kita sokong dia ye.. ^^

En.ym.bundle ialah blogger pertama yg sara jumpa. hehe
Sara ajak dia jumpa, we share some information n borak borak sal blog also mkn mkn. ^^
Sudah berkahwin ye. [2 weeks b4 ramadhan] 
Nama blog dia mmg unik, but please don't judge a book by it's cover ^^

Follower yg plg rapat ngan sara kt blog n FB [rapat sgt ke?] haha
Fezul fadhley seorg yg ramah, baek , suka membuli, also biru biru skit orgnye ! haha
Peminat Kpop , Tya lah dia sal kpop semua dia tahu [sara xpernah tya lg la] :P 
Owh.. merangkap "brother" kpd sara. hehe

To other followers sara, sara juga sygkan kamu. Kerna sudi dtg n follow blog sara ni. Sara mohon kamu semua berikan sara tunjuk ajar n senantiasa betulkan sara jika sara salah. :) Always keep in touch ya !
09/25/90 : birthday Miss Sara Zainol :) 

14 kuntum bunga Rose utk Sara ! ^^:

aiman fanboy k-pop said...

blog2 mereka memang super awesome...ada blog kpop...blog informasi n so on lah..macam kuih kat bazar ramadhan plak.....macam2 ada...heehee...^^

Fezul Fadhley said...

waa... SARA! I LAP U KETAT2 (ayat Zwan Sabri). hehex.. thanx sbb appreciate perhubungan kita.. erk?? hehex.. misteri tu bila nk terungkai? hehehex.

ZWAN SABRI said...

Baru nak say I lap u ketat2 tapi Fezul Fadhley dah curik ayat tuu..
xpelah, thanks ye Sara..
Sheharu niiiyyyhhhhhhhh...

btw, suka dengan komen Fezul Fadhley, "thanx sbb appreciate hubungan kita".. Wah! Misteri sangat ayat tuu..
moga bahagia Sampai Syurga naa.. :p

lilypelangi said...

jom terjah mereka.........! :D

Ym.Bundle said...

ahaks..thanks a lot sara..tapi kantoi la bgtau awal awal aku dah kawin..ekekeke..

"Arjunakirana" said...

Ya - Allah, Terima Kasih banyak - banyak sara, segan rrr.. kenapa jadi org yg pertama..di post kan? hehehe by the way.. yg mintak hadiah tu saje je.. hehehe.. insyaallah, saya akan cuba ikut perkembangan kawan - kawan semua, saya pun tulis blog sekadar memenuhkan masa lapang sahaja. Tq tau.. nak ucap selamat hari raya walau raya lmbt lagi.. wassalam :D

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

dah lama tak buat blog review..

huhu....

x sempat.. erkk..

akoo pae said...

taniah da smpai 100..=)

akoo paham passan gmbire tu sbb da pnah lalui..hee

syrupmasin said...

zwan sabriii :D

Awan said...

zwan sabriii :D

sara zainol said...

Aiman : mcm kuih kt bazar? haha boleh plak disamakan blog ngan kuih? hehe [meh akak sara pk kn ye ^^]

Fezul : Npe tiru ayat org, aishh.. nt ad yg mrh.. welccome.. rungkaikan misteri? haha xtahu la bila fezul :) ntkan sje ye..

Zwan : haha.. tu lambat sgt.. kn da kena curi ayat tu.. ^^ terharu ek?
suka komen fezul? hehe dia abg sara la kt fb.. :)

lilypelangi : jom jom jom.. ^^

YM.bundle : kantoi ek? nk sorok sorok lg.. ehhh xmalu.. wekk :P

sara zainol said...

Arjunakirna : sama sama kasih wak. segan ek? mestilah org pertama, awk followers ke 100 sara.. hehe :)

line putih line hitam : mmg xsempat nk review blog.. tetiba je rasa malas.. haha :)

akoo : thanks akoo.. :)

syrupmasin n awan : zwan sabri ? kenapakah? sara xpaham.. [tlg jelaskan..

Saiazuan said...

adoi x trsenarai yg brtuah.. huhu

sara zainol said...

saiazuan : xda ek? hehe nt nt ad la tu ye.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...