Assalammualaikum..

:: Opsss ! Terlepas. . 

11 kuntum bunga Rose utk Sara ! ^^:

ZWAN SABRI said...

Kan best kalau macam ni boleh jadi.. nanti bolehla zwan lepaskan banyak duit dari komputer.. HEHE

MySuaraBlog: Wordless Wednesday #2

Cahaya Qaseh said...

chomelll pic ni.. ^^,

Awan said...

best kalo btol2 terjadi ni

cik zaza said...

ikan terlepas.tgkap2..hee

Han$ Xy said...

anak ikan!!!!kah3

akoo said...

hahah untunglaa kalo jadi btol

aiman fanboy k-pop said...

kan best kalo cam nih..tak payah susah2 p pasar beli ikan..an?

sara zainol said...

zwan : mmg best la awk :) kuar ikan tp dpt duit :) sapa xnk kan hahah

cahaya : mmg cumill :)

awan : hope so :)

cik zaza : jom tangkap :)

yeahh.. anak ikan terlepas dr pc :P

akoo : mmg sgt untung awk :)

aiman : akak sara lg suka lau cam ni.. nk p pasar leceh la heheh

Aman Ibrahim said...

hahaha ikan nih main2 lompat2 sampai keluar dr skrin, so kalau duit bertebangan, terbang la keluar dr skrin x pown semua brg kat shopping online boleh grab jer haha..

qamarguyz said...

salam ziarah..
hoh0o..
kalu ley nak lompat masuk dalam skrin ni..ley pi ke mana saja!

sara zainol said...

aman : amboi.. semua nk free je ye.. lau la boley cm tu untung la kita semua tau.. hehe

qamarquyz : thanks ye sudi ziarah. ^^
nk lompat msk dlm skin? haha xdpt nk menolong la.. ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...