Assalammualaikum..

Dear Bachelor guys,
What wrong whit my name? Weird sgt ke bunyi nama SARA tu? Umm.. What should i do, tell me? Change my name? Or just ignore it? :(

Look at this pixca. Jauh sgt ke sebutan SAZIRA ngan SARA tu? Somebody, please tell me? Rasa rasanya x jauh pon. xda perubahan pon pd nama tu. pertambahan nama pon xda. Hanya gugurkan sebutan ZI tu aje. Check this ye, SAZIRA - ZI = SARA. Alahai, tu pon da kata jauh bunyinye. Chill la skit bro ! ^^ I pon nak jgk nama glamour gitu. Ahakkkss.


:: Sebelum sebelum ni pon da ramai jgk yg tya. I da penat nk menjawapnye je. Kena bagi the same reason je.  Umm. Naseb baik la that guy xbyk tya mcm other guy yg laen. Lau x mmg da kena remove da dr friend. ^^ (jahatkn)

16 kuntum bunga Rose utk Sara ! ^^:

Han$ Xy said...

owh..ok je:)

Awan said...

biasa la..lain org lain pendapat

ZWAN SABRI said...

Ouh.. Nama NurSazira rupanyaa.. nak Panggil Zira Zainol lah.. Baru ZZ gittuuu.. HAHA

MySuaraBlog: Tabik Springlah Sama Pakcik!

SimplySeoul said...

Hehe..Chill la kan. Bkn tukar ke Kate Middleton atau Emma Watson...hehe.

Ym.Bundle said...

aku nak panggil ko zira la..

aiman fanboy k-pop said...

opppsss....sorry!tak nak panggil nama lain..sebab dah terbiasew panggil dengan panggilan "kak sara"..hehehehehe

KizZ said...

ala..ok je what,just ignore what other say..

My nama pun pelik jugak,panggil Iz,nama betul Syaizzal,Iz tu ada kat tengah-tengah kalau perasan.

Then,Kecik sambung dengan Iz pulak jadi lah KIZ...haa

Fezul Fadhley said...

xkisah la kan ape2 pun nickname wpun xsama lgsg dgn nama real, janji kta knal org tu.. kan3.. terima je.. :p

: : sang drama king : : said...

: : hehe . cantek nama awk yea .

nama sy faiz . tp org pggil brad pitt . aduyaaiii .

;)

sara zainol said...

hans xy : sara mmg ok. org lain la.. :)

Awan : iye la. pendapat org.

Zwan sabri : nk panggil zira zainol? jgn laa.. xbpe nk gemar org panggil ngan nama tu.. ad kisah :(

simpleseoul : iye la.. sara ngah chill la ni :)

ym.bundle : nk panggil zira jgk? jgn la..

aiman fanboy k-pop : ok adek :) terbaek la :)

kizz : nama awk ok la.. ambik kt tgah2 tu.. juz ad tambahan je :)

fezul : yup, setuju ngan kamu :)

sang drama king : owhh nama awak faiz :) perasan la awk ni :P

Azhafizah[フィザ] said...

agak2 kat mane leh beli ni?senang betul leh jage ikan dalam monitor PC (=

sara zainol said...

ntah le.. sara pon xtahu :P

cik zaza said...

tak jauh pun. lebih kurg je nama sara dgn sazira tu. dia saja nk jadikn topik kot.sbnrnya takde bnde nk ckp tu..

sara zainol said...

cikzaza : tahu xpa.. xla jauh sgt pon.. sje je dia tu kn?

: : sang drama king : : said...

: : eh , sy x perasan pun . depa yg perasan yg sy ni ad gaya brad pitt .

haha

sara zainol said...

sang drama king : iyee la.. prg yg pnggilkn.. da awk suka tiru gaya brad pitt.. kn?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...