Assalamualaikum.. 


Dear my love followers..
Sara nk ucap thanks bebyk coz korg semua sudi singgah di blog sara yg biasa biasa ni n secara rasminye menjadi Followers sara. [tidak dipaksa follow kn?] ^^  Sara terharu sgt sgt tau. Coz sara xpernah target berapa follower sara dlm masa 7 bulan sara ber-blogging ni. Sara tahu, penulisan sara xberapa mantap pon. Structur ayat pon ad yg salah. kn? Niat sara utk ber-bloging ni suka suka je. [itu semua dulu, skrg da .....] Dulu sgt sgt la jarang sara nk update-kan blog sara ni. :) 

Ok, sara xnak wat ayat touching touching kt atas tu.. hehe Nt kang ad lak yg ngis tersedu sedu.. sapa lak yg nak pujukkn? [sara jgk kn?] . Straight to the point ye, Semlm sara dpt 'DUA' org follower misteri. Hal ini kerana, sara xdpt nk follow diaorg balik. [sedey tau] So, please introduce ur self to me immediately. I want to know u, who u are? Can i? To the other follower sara, jika sara xfollow korg balik, let me know ok ! dgn kadar segera ye. [xnak ad yg merajuk lak ngan sara nt] 

Meh sara tunjukkan sapa dia 'DUA' org follower sara yg misteri tu ye, Tgk kt bwh , ye kt bwh  : 

~ Ni la dua org tu : Azwan Zulkifli : follow sara pg td n Nakatsu Shuici :  follow sara semlm ~ 
Tp, sara rasa cm kenal je Azwan Zulkifli tu. If i not mistaken la kn? Dia ni penulis blog Alternatif Kehidupan | Juan Yuan tu. N to nakatsu shuici, sara mmg xda idea langsung. Sipakah awk? umm


Sara ad tweet kt kat Azwan tu a.k.a Juan Yuan after dia komen blog sara :)
tgk kt bwh ni : 

 Tgk nama yg ber-highligter kuning tu aje.. ok?  

Sapa nk tahu sgt sgt siapakah kamu berdua ni. Please, let me know who u are. Xnak la maen sorok sorok ye !. Jika kamu terbaca entri ni, sila komen ye. [hope so !].. ^^ N entry akan dtg sara akan tujukan khas untuk follower bertuah sara, n paling ramah ngan sara. ok? ntkn ye.. ^^


15 kuntum bunga Rose utk Sara ! ^^:

Ym.Bundle said...

ala biasa la tu sara..tak semua blogger suka dikenali..silent reader la tu kot..hehehe..

xshahidx said...

wah dia ramai peminat@!

ZWAN SABRI said...

follower misteri ke peminat misteri? HEHE

aiEz said...

teet.siapakah dia?hee..:)

Awan said...

yang penting bukan sy...huhu

syrupmasin said...

woot woot peminat misteri lg :D

nakatsu"idris" said...

wah...peminat misteri..edogawa nakatsu ye,,cantik name...macam kenal name tu..kahkahkah,....:)

Mr.B[e]ave[R] said...

wah,siap ade miystery man agi tu...;)

Fezul Fadhley said...

sy pon byk.. siap xleh nk follow balik..

sara zainol said...

ym.bundle: umm,ye la kot.. kebetulan aje ad nama yg sama kn? hehe

xshadix : peminat ek? hehe xda la..

Zwan : nth la awk.. dua dua kot.. hehe :)

Awan : tahu la bkn awk.. haha :)

syrupmasin : adoii.. mmg penuh mesteri la.. byk sgt ni.. :)

nakatsu "idris" : ehh nama nak sama.. tp bkn kamu kn? hehe

mr.b[e]ave[R] : misteri man la sgt kn? hehe

fezul : ek? sama.. hehe

nakatsu"idris" said...

memang sy la edogawa nakatsu tue...huahuahuah

sara zainol said...

nakatsu"idris" : ok ok.. thanks.. haishh ckp la biar terang.. hehe :)

Saiazuan said...

wow u got stalker.. hoho

tomatokering :) said...

tu lah kekadang nk follow balik xde link plak . T_T

sara zainol said...

saiazauan : stalker ek? huhu

tomatokering : sedey kn ? hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...