Assalamualaikum..



~ Berapa ramai yg dpt luahkn dgn cara ni? ~ ^^

15 kuntum bunga Rose utk Sara ! ^^:

Han$ Xy said...

yg bentuk love tu boleh!!!

sara zainol said...

haha.. yg bentuk love tu semua org tau.. :)

Ym.Bundle said...

wordless wednesday ni apa benda sebenarnya sara?sory la aku tak paham istilah ni utuk apa..tiap hari rabu je kene buat wordless wednesday ek?

sara zainol said...

ok..yup setiap hari rabu no need la berceloteh panjang.. no word..juz put a pic untuk org teka. like this pic. :)

Ym.Bundle said...

ooo..tak payah bnyak burak la ek..ekekek...tak best la cmtu..takpe aku nk buat wordless thursday la esok..boleh tulis berapa panjang pon ikut suka aku..wakakaka

sara zainol said...

ehh.. sok lain plak la.. sok ad spontaneuos thursday la.. hehe 2 ari je xperlu borak byk2.. ari2 lain boley la.. kekeke

Ym.Bundle said...

pulak..hahaha..macam2..aku tak berminat la nk ikut benda2 ni sara..just nk tau je..thnks..aku tetap dgn style aku je...hehehe

Han$ Xy said...

hahah...betul4...like this pic jugak woo

sara zainol said...

YM.bundle : it up tu u la.. i xpaksa.. haha i tahu ko ttp ngan cara ko tu.. :P

hans xy : i too.. sweet je kn?

saiazuan said...

err xpaham~ @_@

mark dan google
http://eleventx.blogspot.com/2011/07/mark-zuckerberg-dan-google.html

ZWAN SABRI said...

I LOVE YOU TOO lah..
HAHA

Awan said...

sgt perlukan masa tok buat mcm 2

sara zainol said...

saiazuan : xphm? phm phm kn la ye..

Zwan sabri : haha.. :)

Awan : lau tok yg tersyg xpa kot.. yg lama jd jap je.. haha :)

Anis Izzati said...

i can do it in 10 sec :) believe it or not, believe it :) easy je lah ,,

sara zainol said...

i knew u can do it my sis :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...