Assalamualaikum..


Cuti da lama, Da nk masuk 3 bulan, baru nk ucap?  haha.. Ap motifnye ye? ^^.. Motifnye dpt jejln la.. g sana, g sini, naek flight, naek bus n kereta, naek bot.. hehe Iye la, naek flight g melancong ke luar negara [Singapura, Indonesia, Vietnam, Canada, Mesir ^^].. Naek bus n kereta g rombongan x pon makan kenduri, naek bot da g pulau, best lau dpt g pulau mcm mcm boley wat.. tenang je fikiran..

Pape pon, sepanjang cuti yg sgt panjang ni, manfaatknlah cuti tu Korg ye.. Jgn bazirkan cuti  Korg dgn perkara yg merugikan. Tenang-tenangkn lah fikiran Korg tu.. Da berserabut sgt sgt da tu..[jika ad transference brain la] hehe.. ^^


Owhh yea.. Terlupa nk ckp.. im live in kl right now.. haha ^^ Rehat rehatkn minda je. Cuci cuci mata kat sini.. Actually, dtg nk shopping baju raya je.. haha Tp ya Ampun.. My list items sgt panjang [byk sgt yg pesan beli brg] :D xtahu le cm ne nk bwk balik nt.. [still thinking] ^^ Meh sini nk kasi tau, Kl mmg ngah sale Abes skrg. Sogo, 70 % sale.. Perghh, mmg cm nk borong semua je, tp sabar. beli yg dlm list aje ye.. haha my next shopping destination, Suria klcc, Mid Valley, Pavilion, Sunway piramid, n Kamdar.. [lau xdpt beli cuci cui mata jd la kn?]

Kpd korg yg gila gila shopping mcm ak ni, mohh la join ak ni.. Kita Shopping habes habesan.. ^^ [setakat yg mampu da ok kn?] Time sale cam ni la dpt berjimat skit.. Boley beli brg yg berkenan haha..

~ pape pon selamat bercuti kpd semua, jgn lupa persiapan menyambut ramadhan, raya biarlah sederhana [xelok menbazir] n bersiap sedia la jgk untuk persiapan nk pulang semula ke rumah kedua korg xlama lg ye ^^ [ tempat study la]  ~
 Walau jauh ke mana pon kita pergi, tp hanya 1 je yg tetap ad dihati kita 
: Home Sweet Home : ^^

6 kuntum bunga Rose utk Sara ! ^^:

aiman fanboy k-pop said...

kak sara lupa mention satu tempat yg mmg menarik...seoul,korea!hehehehehe......n bilewe nak blanjew aiman nyew??tunggu nih..kalo tak blanja pon,raya nanti bg angpau raya...angpau kosong tak main lah....angpau yg ada "kertas" merah..hehehehehehe....

sara zainol said...

wah.. aiman.. haha mmg terlupa la.. thank ye ingtkn akak yunkk! ^^
nk ampau? haha dtg umh la yunkk baru dpt.. 3 keping not merah mau? hehe

Fezul Fadhley said...

entry ni buat sy sakit ati... jeles!!!! uwaaa...

sara zainol said...

fezul : awak sakit ati? haha sbb jeles? yukk dtg sini temankn sy shopping ! ^^

SimplySeoul said...

cuti kali ni destinasi cuma rumah, bilik, dapur....hehe. Xpa bleh rehat cukup2.

sara zainol said...

simplyseoul : cuti kt mne pon xpa.. asalkn otak tu dpt ketenangan kn?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...