Assalamualaikum..
Salam Ceria Semua..

Korg!
Sdah Check Result Final Exam Korg ke blom?
Kalau sdah, ap perasaan korg skrg?
Kalau ad yg belum ap perasaan korg skrg?
Ak yakin, mesti berbagai perasaan yg ad dlm diri korg skrg kn?




Bagi diri ak, jika dlm sehari tu ak jd gelisah it mean a bad thing yg akn berlaku.
jika ak dlm keadaan tenang, insyaallah perkara baik la tu. 
Ap pon result final kita, bagus ke, teruk ke, dekan ke.
Jgn berhenti disitu.
Terus dan terus berusaha dan kekalkan usaha ini dlm diri korg.
Jgn sedih jika result korg teruk, msti ad sbb. selidik balik diri korg. kenapa begini?
Taniah jika result korg bagus,dekan. korg telah dpt ap yg korg nk.
Ttp, jgn cepat lupa diri korg. Bangga sana sini.
Kan elok korg tlg kwn kwn korg yg kurg cemerlng seperti korg.
Nt sama sama berjaya. 


Pretending!
Ak benci org yg mcm ni. (xla benci ssgt pun, cuma kurg suka aje)
Korg, tlg la jgn mcm ni.
Org sekeliling kita akan sakit ati tau ngan kita.
Berpura pura result korg dpt tu bagus. Then cakap besar. 
Arghhhh.
Geram tau ngan org yg mcm nie. (ckp besar je tahu, tp satu ap pun xda)
korg, ak doakn result korg gempakk la.
Ap pon result korg redha je. Kita sdah wat dan telah lakukn yg terbaek. ^^

GOOD LUCK MY FRIEND, 
YG BARU NK CHECK RESULT FINAL EXAM  KORG. =.=

8 kuntum bunga Rose utk Sara ! ^^:

aiman fanboy k-pop said...

betul tuh akak..saya setuju tol....never keep pretending..percaya diri kita boleh!!!yeah...!!!kadang2,benda yg tak terjangkau dek fikiran kita pon,boleh jadi munasabah..yg pnting kita kena percaya kat dirik sendirik.....tul kan?good luck...bertawakallah..kita dah usaha kan??so.,redha dengan ketentuan yg bakal berlaku.....

sara zainol said...

aiman. benar kata kata kamu tu. we need to believe our self. sometime je kita perlu defend kpd kwn kwn.kn? lau kita berusaha pasti ada kepuasan yg akan kit dpt nt. :)

aiman fanboy k-pop said...

yup..allah jadikan sesuatu itu mungkin ada hikmahnya.....in short,,allah jadikan sesuatu itu tak ada sia-sianya.......kan?

sara zainol said...

yeap. Allah itu maha adil adek. kita semua sama pandai. dan terpulang pd diri kita cm mne nk bawa diri kita kehadapan dgn jayanya. hehe ^^

aiman fanboy k-pop said...

yup.....saya sokong 100%.......apa yg kita dapat tuh,itulah yg kita usahakan....

sara zainol said...

ye.. kita yg letak pilihan.nk berjaya atau nk gagal. hehe ^^

Inugami Zamura said...

rasanya dah boleh apply jadi kaunselor ni untuk entry awak ni..
bhahahaha..nice job ^^

sara zainol said...

inugami zamura: thanks..hehe jd kaunselor tok diri sendiri je.. setakat nk advise org sikit2 tu ok la.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...